duminică, 13 iunie 2010

Rezumatul zilei 3 de la CM

O zi care a început cât se poate de plictisitor iar s-a terminat cu un spectacol fotbalistic. Aşa se poate descrie ziua a treia a CM de fotbal din Africa de sud.

În prima partidă am putut urmări două echipe care s-au prezentat timid. Slovenia şi Algeria au dezamăgit din punctul de vedere al spectacolului şi al ocaziilor. La capătul unui meci lipsit de faze clare, naţionala europeană s-a impus, o gravă eroare de portar a dus la deschiderea scorului.

Al doilea meci a inaugurat lupta încrâncenată a grupei D. Vecinii noştri, sârbii au primit replica Ghanei, o echipă care a jucat hotărât arătând clar voinţa de a câştiga. Serbia nu a mai convins prin jocul ei agresiv şi ofensiv, vedetele Pantelic sau Krasic nu s-au văzut în joc. Momentul decisiv s-a petrecut în ultimele minute ale jocului, atunci când africanii au înscris dintr-un penalty.

Partida mult aşteptată a serii s-a disputat între Germania şi Australia. Nemţii n-au lăsat nici o şansă echipei "Socceroo" şi, după o prestaţie convingătoare, au zdrobit echipa adversă cu 4-0. Factorul care l-a liniştit pe selecţionerul Low a fost faptul că simpatizanţii săi, Podolski şi Klose, au reuşit să marcheze. Cei doi jucători au lăsat în spate un sezon şters în Bundesliga, dar se prezintă în formă strălucitoare la turneul final al CM. Tânărul Muller şi naturalizatul Cacau au urcat scorul la 4-0, un start perfect al Germaniei.

Niciun comentariu: