joi, 21 martie 2013

Mâine: Ungaria-România

Urmează ziua cea mare, meciul care are un rol important în ecuația calificării la CM de fotbal. În 2014 Brazilia va deveni casa fotbalului. Turneul final este precedat de preliminarii, câștigătoarea fiecărei grupe europene se califică direct, iar locurile 2 vor disputa un baraj în sistemul tur-retur.

Ei bine, iată că de data aceasta cele două echipe cu care țin se vor duela față în față. Reprezentativa Ungariei întâlnește România la data de 22 martie, mai precis mâine. Atmosfera incendiară la care ne așteptăm la astfel de partide va lipsi deoarece terenul maghiar este suspendat. Lăsăm motivele, important este că nu vor intra suporteri în tribune. Stadionul va fi gol, va lipsi farmecul meciului. Atunci când cele două echipe se întâlnesc, de obicei sar capacele! Există o tensiune nemărginită, după cum pot relata și eu în urma experiențelor trăite la un meci amical între cele două formații.

Spectacol va exista, cele două echipe sunt bine pregătite, sunt conștiente de faptul că la același număr de puncte - așa cum este acum - o victorie poate însemna un pas mare spre playoff. Să vedem cum se vor desfășura lucrurile, eu vă spun clar, prefer să nu fie egal, vreau ca una dintre cele două echipe să câștige! Atât!

Niciun comentariu: